Як проводиться нарощування волосся - особливості та нюанси

  • ua
  • Як проводиться нарощування волосся – особливості та нюанси

    05.03.2020

    Як проводиться нарощування волосся – особливості та нюанси

    05.03.2020

    Як проводиться нарощування волосся – особливості та нюанси

    Мрієте про довге волосся, а відростити їх самостійно не вдається? На щастя, зараз не потрібно довго чекати. Нарощування волосся відразу ж перетворить вас в довговолосу красуню. Ця процедура не складна, і вже через кілька годин ви будете красуватися розкішним волоссям і ловити захоплені погляди. Дізнайтеся, як відбувається нарощування волосся, як вибрати донорські пасма, а також про інші нюанси процедури.

    Як нарощують волосся – суть і особливості процедури

    Процедура нарощування волосся полягає в фіксації в прикореневій зоні донорських прядок. У міру відростання рідних волосся проводиться корекція, і локони заново закріплюються ближче до коріння.

    Є різні техніки нарощування – холодні і гарячі, з використанням кератинових капсул, стрічок, кісок і т.д. Вибирати методику потрібно, виходячи з довжини і стану рідного волосся. На зручніше – капсульне нарощування слов’янських волосся. З ними можна без проблем купатися в басейні або морі, засмагати, робити будь-які укладання та зачіски, користуватися улюбленою косметикою для волосся – все, як ви звикли.

    Нарощування проводять навіть на коротке волосся – завдовжки від п’яти сантиметрів. Для таких волосся краще підійде іспанська техніка нарощування. Головне, щоб вони були міцними – тоді вийде наростити їх до пояса і навіть нижче. Якщо ж волосся тонке і слабкі, то краще не перевантажувати їх і обмежитися довжиною до плечей.

    Як вибрати волосся і підготуватися до нарощування

    Перед тим, як нарощувативолосся,потрібно прийти на консультацію в салон. На ній майстер пояснить, як підготуватися до процедури, і визначить відповідну методику. Ще один важливий момент – правильно підібрати волосся для нарощування. У продажу є різні типи пасом, але найкращими вважаються слов’янські і південноруські.

    • слов’янські – найякісніші і дорогі. Вони вручну збираються й укладаються у напрямку лусочок, тому волосся не плутаються. Пасма виглядають максимально природно, вони м’які, слухняні і відмінно витримують миття. Після корекції їх можна використовувати повторно.
    • південноруські дешевше слов’янських, але за якістю практично їм не поступаються.

    При нарощуванні можна вибрати будь-який з цих двох типів. Головне, щоб донорські волосся були ідентичні вашим по щільності, структурі і іншим параметрам. Важливо все – тонкі вони або щільні, м’які або жорсткі, кучеряве або прямі. Наприклад, якщо волосся кучеряве і жорсткі, то і пасма потрібно вибирати саме такі.

    Корекція нарощених волосся

    Щоб продовжити ефект від нарощування і зберегти здоров’я рідних волосся, потрібно вчасно робити корекцію. Її частота залежить від обраної техніки. Наприклад, при капсульної методикою – в середньому через два-три місяці після процедури. Справа в тому, що волосся відростає під нарощеними пасмами і через кілька місяців капсули будуть помітні.

    Корекція важлива ще й для того, щоб зберегти рідне волосся міцними. Справа в тому, що при нарощуванні донорські пасма фіксуються на рідних. Коли свій волосок природним шляхом випадає, він не вичісується, як зазвичай, а тримається на прядки. Таким чином, навантаження на рідні волосся поступово зростає. І несвоєчасна корекція може їх послабити.

    Під час корекції майстер знімає нарощені пасма і заново фіксує їх біля коріння. Якісні донорські волосся можна використовувати повторно, тобто вам не доведеться ще раз витрачатися.

    Міфи і правда про нарощування волосся

    Після нарощування волосся випадає

    Волосся випадає кожен день, це природний процес. Просто при нарощуванні вони фіксуються донорськими пасмами. І якщо волосся випаде, донорська пасмо його втримає. А при знятті всі волосся, які випали за ці два – три місяці, вичісують відразу. Так що це скоріше психологічний бар’єр. Насправді ж під нарощеними волоссям можна непомітно відростити і свої.

    Це буде помітно

    Насправді якісне нарощування на голові не видно. Якщо майстер правильно вибрав методику, врахував всі тонкощі, якщо пасма ідеально підібрані за кольором і структурі, то волосся виглядають як рідні – не відрізниш від своїх.

    Після нарощування волосся потрібен особливий догляд

    після процедури донорським волоссю потрібно більше харчування і зволоження, ніж рідним, адже вони не живляться від коренів. А догляд за ними дуже простий і доступний. Головне, стежити, щоб волосся не заплутувалися,

    Нарощування – це дорого

    З цим навряд чи хтось сперечатиметься, тому що на нарощуванні економити не потрібно. І хороші донорські волосся, і робота досвідченого майстра не може коштувати дешево. Спроба заощадити на пасмах або виборі фахівця може привести до того, що волосся вже після другого – третього миття втратять товарний вигляд. А висока ціна в повній мірі окупається красою ваших розкішних шовковистих волосся.

    Нарощування – це відмінний спосіб швидко перетворитися, отримати чудову зачіску, а заодно і швидше відростити своє волосся. І можна сказати напевно: спробувавши один раз, вам вже не захочеться відмовлятися від такої краси.

    Останні статті

    Фарбування волосся в Києві

    11.11.2023

    Нано нарощування волосся: ретельний огляд процесу та догляду

    11.11.2023

    Нарощування волосся капсульного типу

    11.11.2023

    Контакти

    Ви можете зв'язатися з нами будь-яким зручним способом:

    телефон для запису

    +38 098 353 05 48

    наші салони

    салон на Патріса Лумумби

    салон на Патріса Лумумби
    вул. Іоанна Павла II, 6/1Центр