Популярні види нарощування волосся - техніка та особливості

  • ua
  • Популярні види нарощування волосся – техніка та особливості

    05.03.2020

    Популярні види нарощування волосся – техніка та особливості

    05.03.2020

    Топ-5 видів нарощування волосся – методики і особливості

    Збираєтеся наростити волосся? Насамперед потрібно визначитися з технікою. Існують різні види нарощування зі своїми нюансами та особливостями. Але всі вони умовно діляться на дві великі групи залежно від того, чи застосовується температурний вплив:

    • холодні
    • гарячі

    Кожна з цих груп в свою чергу ділиться на різні методики. До найпопулярніших з них відносяться:

    1. італійське (мікро- і нанокапсули)
    2. іспанське (на спеціальний клей)
    3. ультразвукове
    4. стрічкове
    5. голлівудське (трессовое, або нарощування на косички)

    Італійське нарощування

    Це одна з найпопулярніших, зручних і надійних методик. Її суть полягає в тому, що донорські волосся фіксуються на рідних за допомогою мініатюрних кератинових капсул. Місце скріплення нагрівається праскою до 150-180 градусів, за рахунок чого і утворюється маленька (6 мм) непомітна капсула.

    Кератіновие капсули міцні – вони витримують миття волосся, купання в морі і басейні, завивку і навіть фарбування. Небажано тільки освітлювати волосся, так як хімічні речовини погано вимиваються з капсули і, залишаючись в ній, поступово руйнують волосся.

    Корекція потрібно через два – три місяці. На ній майстер розчиняє капсули за допомогою спеціального складу, знімає пасма, готує їх до нового використанню і заново закріплює біля коріння. Зняття капсул займає близько години, і ще три – чотири години піде на повторне нарощування.

    Різновидом цієї методики є нарощування мікрокапсулами (4 мм) і нанокапсул (2 мм). Вони зручніше і непомітніше.

    Іспанське нарощування

    Методика передбачає використання спеціального клею, на який і фіксуються пасма. За структурою клей нагадує кератин, він гіпоалергенний і доступний за ціною. Для світлого волосся використовується прозорий клей, для темних в нього додаються спеціальні барвники, тому він зовсім непомітний. Це щадна методика, так як волосся не піддається впливу високих температур. Капсули виходять дуже міцні, маленькі і зовсім непомітні. Методика добре підійде для тонких і коротких волосся.

    Корекцію виконується через три місяці після нарощування. Клей знімається просто гарячим праскою. Після цього прядки готують до подальшого використання і нарощують заново. Триває вся процедура близько години.

    Ультразвукове нарощування

    Одна з найсучасніших і сприятливих технік. Так само, як і при італійському нарощуванні, донорські волосся кріпляться до рідних за допомогою маленьких капсул. Але відбувається це під впливом не високих температур, а ультразвуку. Тривалість процедури – від двох до чотирьох годин в залежності від кількості пасом. Таке нарощування абсолютно непомітне і нешкідливе для рідних волосся. Капсули дуже міцні, тому ви можете робити будь-які зачіски, фарбувати волосся, відвідувати сауну і басейн.

    У корекції нарощене волосся потребують в міру відростання – зазвичай через два місяці. На ній майстер спочатку розм’якшує капсули спеціальною рідиною, а потім фіксує їх заново. Зазвичай корекція займає більше часу, ніж саме нарощування.

    Стрічкове нарощування

    При цій техніці нарощені пасма щільно фіксуються між двома липкими стрічками. Методика виконується навіть на дуже короткому волоссі. Вона щадна і швидка, а самі стрічки м’які і приємні на дотик. До мінусів стрічкового нарощування відноситься часта корекція і необхідність спеціального догляду за волоссям. До того ж через розташування стрічок не можна робити деякі зачіски та укладки.

    Після стрічкового нарощування корекція буде потрібно через місяць – півтора. Майстер видалить старі стрічки за допомогою спеціального складу, промиє і висушить локони і заново закріпить їх вже на нових стрічках. На все піде півтора – дві години.

    Голлівудське нарощування

    При голлівудському (трессовом) нарощуванні рідні волосся заплітають в тонку кіску поперек потилиці. І на неї вже чіпляють донорські пасма – Треси. Рекомендується дівчатам з волоссям середньої довжини або більше. Технологія хороша тим, що не потребує температурному впливі і обробці хімічними складами. Кіски не доставляють незручностей, а нарощування за цією методикою можна виконувати навіть на тонких волоссі.

    Корекція виконується в міру відростання волосся, в середньому через два – три місяці. Під час неї майстер заново переплітає косички, щоб вони щільно прилягали до голови, і фіксує на них Треси. На корекцію йде близько двох годин.

    Вибирати техніку потрібно, виходячи з довжини, структури і стану рідного волосся. У кожної методики нарощування волосся є особливості та переваги. Тому з вибором краще звернутися за порадою до фахівця. Хороший майстер допоможе визначитися, який вид нарощування волосся краще саме для вас.

    Останні статті

    Фарбування волосся в Києві

    11.11.2023

    Нано нарощування волосся: ретельний огляд процесу та догляду

    11.11.2023

    Нарощування волосся капсульного типу

    11.11.2023

    Контакти

    Ви можете зв'язатися з нами будь-яким зручним способом:

    телефон для запису

    +38 098 353 05 48

    наші салони

    салон на Патріса Лумумби

    салон на Патріса Лумумби
    вул. Іоанна Павла II, 6/1Центр